Business/informatie analist

| 32 hours | The Netherlands

Location
The Netherlands

Onderwijs is belangrijk, het doet ertoe. Uitgeverij Malmberg is de drijvende kracht achter inspirerende methodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO, die leraar en leerling helpen in de ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs. Om snel in te kunnen spelen op nieuwe wensen van leraren en leerlingen gebruiken we de nieuwste tooling en werken we samen in multidisciplinaire agile teams. Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning, actief in een twaalf Europese landen.

Voor de afdeling Technology, die digitale producten ontwikkelt voor Malmberg, Bureau ICE en Uitgeverij Essener, zijn wij op zoek naar een:

Business/informatie analist

(32- 36 uur)

De baan
Je bent primair verantwoordelijk dat de functionaliteit van een aantal digitale producten (denk hierbij o.a. aan de leerplatformen waar docenten en studenten mee werken, maar bijvoorbeeld ook de webshop) aan de eisen en de wensen van de eindgebruikers blijft voldoen. Je vertaalt hiervoor, in samenwerking met een product owner uit een van onze business units, de klantwensen naar product features, je stelt impact analyses op, je werkt detail specificaties uit en je stemt de specificaties af met het ontwikkelteam.

Je werkt in de deze rol zeer zelfstandig, maar ook samen met de product owner. Deze vertelt je wat er nodig is om verder te ontwikkelen.

Je participeert namens de product owner in het applicatie ontwikkelteam, je brengt kennis in van de gewenste product features en je werkt product features uit. Verder begeleidt je functionele testen en/ of voer je deze uit. Ook ondersteun je de product owner bij de uitrol van nieuwe product releases en draag je kennis over van functionele aanpassingen over aan gebruikersondersteuning.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als informatie analist of als business analist
  • Kennis van internetapplicaties in een B-to-C markt. Kennis van educatieve applicaties is een pré.
  • Ervaring met het opstellen van requirements op basis van use cases of user stories.
  • Kennis van usability principes en ICT-standaarden voor internet applicaties
  • Ervaring met een Agile projectmethodiek (bijvoorbeeld SCRUM)
  • Daadkrachtige teamspeler
  • Kennis van de Engelse taal
  • Wanneer we weer vanuit kantoor kunnen werken: bereidheid te reizen tussen de verschillende locaties (’s-Hertogenbosch, Culemborg en een enkele keer Wormerveer)?

Je reactie:
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of mailen met Thijs Willems, Technology Manager bij Malmberg, via thijs.willems@malmberg.nl. Je sollicitatie met cv en motivatie kun je voor 15 januari 2021 mailen naar HR@malmberg.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.